آخه سنندجی( مدیر عامل شرکت واحد) هم نیاز به این تشریفات رو داره !!!!! اون خود به خود اسیر هست بیچاره...... بهرام سروش راننده اخراجی بدلیل خوابیدن در محل کارش بدون تذکر اخراج شد..... آیین نامه انظباطی همان شرکت میگه باید تا سه با تذکر داده بشه بعد با رای شورای کار اخراج بشه نه سر خود و فقط با امضای مفت خوری مثله عظیمی که ایشون رییس کمیته انظباط کار او ن شرکت هستش !!!!!
یک حقوقدان با اشاره به اتفاقات روز گذشته درسامانه شماره 3 شرکت واحد تهران گفت: اگر آقای سنندجی (مدیر عامل شرکت واحد تهران) روی گفتهاش مبنی بر اینکه گروگانگیری در کار نبوده است پافشاری کند کارگر مظنون به احتمال قوی تبرئه میشود.
«سهراب قنبری» در این باره گفت: مدیرعامل شرکت واحد که گفته میشد به گروگان گرفته شده است اصل قضیه را انکار کرده است بنابراین نباید برخورد خاصی با کارگر مظنون صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه اتفاقات روز گذشته برای دادگاه قابل بررسی نیست ادامه داد: صحبتهای مدیرعامل شرکت واحد در سرنوشت کارگر مظنون به گروگانگیری، صد در صد تاثیر خواهد داشت. اگر مدیر عامل شرکت واحد روی حرفش بماند و به او تحمیل نکنند که حرف دیگری بزند برای کارگر مظنون مشکلی ایجاد نخواهد شد.
این کارشناس مسائل حقوقی افزود: اگر گروگانگیری در خیابان یا ملاء عام صورت بگیرد شاکی خصوصی نمیخواهد و درصد برخورد قضایی با فرد مظنون به گروگانگیری بیشتر میشود چون «تالی فاسد» در جامعه به وجود آورده و باعث ایجاد ترس و وحشت میان مردم شده است.
وی تصریح کرد: در این موارد، اگر پرونده شاکی خصوصی داشته باشد شرایط علیه متهم تشدید میشود.
این حقوقدان در پایان اظهار داشت: مجازات گروگانگیری الزاما اعدام نیست و به شرایط بستگی دارد. برای مثال، مجازات گروگانگیری در محل نامعلوم اعدام است.
حضور تک تیر اندازان در اطراف شرکت واحد تهران...... یک راننده شرکت واحد....... مدیر عامل این شرکت را به همراه چند مدیر مفت خور دیگه رو ساعتها گروگان گرفت..... تمام این اخراجها در دست فردیست بنام اعظیمی که یک متر قد داره و صاحب چند شغل پر در آمد که مهمترینش ساختمان پلیس+10 خیابان هنگام میدان هنگام تهران است.. اما چشم دیدن کارگرانی که 31 روز باید کار کنند و تا سقف یک میلیون تومان حقوق بگیرند را ندارد.. این مردک بسیاری از کارگران را بی دلیل اخراج کرده و اهمیتی نیز به شوراهای کارگری نمیدهد.. برای این کارگر تک تیراتداز اعزام شده.. این نهایت بی شرمی مسئولین است که نداتسته این کارگر را یک تروریست فرض کرده اند
بهرام.س به دلیل ناراحتیهای جسمی از سوی کمسیون پزشکی به انجام کارهای سبک توصیه شده بود. اما متاسفانه پس از چندی از سوی کمیته انضباطی اخراج شد.
گفتنی است، پیش از این نماینده کارگر گروگانگیر در اداره کار هنگام اخراج از شرکت واحد، دلیل اخراج او را خوابیدن در هنگام کار ذکر کرده بود.
اگر در روز نخست مسئولان به حرفهای ناگفته این کارگر گوش میدادند، امروز نیازی به وجود گروهای امدادی و حضور تک تیر اندازان نیروی انتظامی در اطراف شرکت واحد نبود.
صبح امروز یک راننده اخراجی شرکت واحد تهران به قصد اعتراض به اخراج و بیکاری خود ظرف یک سال گذشته در سامانه شماره 3 شرکت واحد حضور پیدا کرده بود که پس از بالا گرفتن اعتراض و وقوع درگیری، ظهر امروز «پیمان سنندجی» مدیرعامل، و دو تن دیگر از مدیران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه را به گروگان گرفت.
بنا بر این گزارش، این کارگر به نام «بهرام.س» با سابقه حدود 12 سال کار، یک سال پیش از شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اخراج شده بود و پیش از اخراج نیز در شغل رانندگی اتوبوس و سپس در بخش تصادفات شرکت واحد مشغول کار بوده است.
همچنین از محل حادثه گزارش میرسد که تعدادی از فعالان مستقل و رسمی کارگری از جمله «حسین حبیبی» رئیس کانون شوراهای اسلامی کار تهران و فعالان مستقل کارگری شرکت واحد برای مذاکره با این کارگر اخراجی اعلام آمادگی کردهاند.
یک راننده اخراجی شرکت واحد تهران ظهر امروز با حضور در سامانه شماره 3 شرکت واحد، «پیمان سنندجی» مدیرعامل، و دو تن دیگر از مدیران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه را به گروگان گرفت.
این کارگر به نام «بهرام.س» یک سال پیش از شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اخراج شده بود و پیش از آن مدتی را در شغل رانندگی و سپس در بخش تصادفات مشغول کار بوده است.
در حال حاضر همسر و والدین فرد گروگانگیر توسط پلیس به محل حادثه احضار شدهاند تا ضمن صحبت با این کارگر اخراجی، او را از این اقدام منصرف کنند.
چند تن از اعضای نهاد مستقل کارگری شرکت نیز به پلیس پیشنهاد دادهاند برای مذاکره با این کارگر اخراجی و ترغیب او به تسلیم شدن وارد ساختمان شوند که پلیس تا این لحظه موافقت نکرده است.
همچنین در حال حاضر سرهنگ خانچرلی، رئیس پلیس پیشگیری تهران برای گفتوگو با گروگانگیر وارد ساختمان شرکت واحد اتوبوسرانی شده است.
خبرنگار ایلنا از ازدحام مردم در سامانه شماره 3 شرکت واحد گزارش میدهد.
همچنین حضور یگان ویژه نیروی انتظامی در محل حادثه مشهود است.
اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال خواهند شد.
از به رسمیت شناخته نشدن تشکلهای کارگری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر انتقاد داریم
وجود تشکلهای کارگری در آیین نامههای منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر پیش بینی نشده است که این خلاء قانونی باعث شده نهادهای کارگری منطقه از سوی مقامات دولتی به رسمیت شناخته نشوند.
با صادر نشدن مجوز فعالیت تشکلهای کارگری توسط سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر و اداره کار منطقه، به ذکر مثالی در خصوص برخورد مسئولان دولتی با تشکل صنفی متبوع خود میپردازیم: مسئولان منطقه در مذاکرات شفاهی میگویند اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی پتروشیمی بندر امام را به رسمیت میشناسند اما در پشت پرده گزارش میدهند که اتحادیه غیر قانونی است.
5 بار تلاش برای ملاقات با رئیس منطقه
از «علی یزدانی» رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر به دلیل اختصاص ندادن وقت ملاقات با اعضای هیات مدیره این اتحادیه کارگری گله مندیم
اعضای هیات مدیره اتحادیه بیش از 5 بار به صورت تلفنی و حضوری برای دیدار با این مقام دولتی تلاش کردهاند اما او هر بار به شیوهای از تشکیل جلسه مشترک سر باز زده است.
در پایان : برای اتحادیه محرز شده است که مسئولان منطقه تمایلی به مذاکره با نمایندگان کارگران ندارند.
جمعی از فعالان مستقل صنفی کارگری در شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خواستار ادامه پرداخت تسهیلات بلاعوض کمک هزینه مسکن به کارگران باقیمانده این شرکت شدند.
این گروه از کارگران در نامهای یادآور شدهاند: در بیست و نهمین نشست ستاد ساماندهی مسکن شهرداری تهران که در تاریخ 22 مهرماه سال 87 برگزار شد، مقرر شد تا مبلغ 75 میلیارد تومان جهت تسهیلات بلاعوض مسکن، به کارگران شرکت واحد پرداخت شود که تا این لحظه حدود سه هزار نفر از کارگران حائز شرایط از دریافت این تسهیلات محروم ماندهاند.
این کارگران با یادآوری اینکه اعتبار مالی برای پرداخت این تسهیلات بلاعوض از محل فروش زمینهای شرکت واحد در منطقه شمال میدان رسالت به شهرداری منطقه چهار حاصل شدهاست، افزودند: در حال حاضر مسئله تامین مسکن یکی از دغدغههای اصلی کارگران شرکت واحد محسوب میشود.
کارگران مذکور با بیان اینکه حتی کارگرانی که برای خانه دار شدن خود از طریق تعاونیهای مسکن پروژههای سهیل، سپیدار 2 و 3 و پرند، اقدام کردهاند مشکلات جدی دیگری مواجه هستند، یادآور شدند: این گروه از کارگران با وجود پرداخت مبالغ کلان به تعاونی مسکن یا سالهاست که در انتظار تحویل گرفتن مسکن خود هستند و یا برای زندگی در واحد مسکونی تحویل گرفته شده با دغدغه تامین آب، برق و دریافت سند مواجه هستند.
این کارگران بابیان اینکه در حال حاضر آنها و سایرهمکارانشان در مجموعه شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به دلیل مشکلات اقتصادی، همچون سایر کارگران کشور از تامین مسکن عاجز شدهاند، افزودند: متاسفانه مدیریت شرکت تااین لحظه پاسخ روشنی به این خواسته کارگران نداده است.