مدیر اچ.اس.ای صنایع پتروشیمی :بیماریهای روانی در کل جامعه به شکل معنا داری افزایش پیدا کرده و همین آمار در سطح کارکنان صنعت نفت نیز خود را نشان داده است.
به گزارش پانا نیوز به نقل از سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، قدرت اله نصیری در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره سلامت این هاب پتروشیمی، هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقای سلامت بین کارکنان و خانواده های پتروشیمی بیان کرد و گفت: نتایح معاینات طب دوره ای کارکنان پتروشیمی بیانگر ضرورت تلاش بیشتر در زمینه ی ارتقای سطح سلامتی ایشان خصوصا در زمینه بیماریهای غیر واگیر است.
مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه عدم پیشگیری مناسب از بیماریها منجر به افزایش چشمگیر هزینه های درمان می شود، تصریح: آمارها نشان می دهد که بیماریهای روانی در سطح کل جامعه به شکل معنا داری افزایش پیدا کرده و همین آمار در سطح کارکنان صنعت نفت نیز خود را نشان داده است.
دومین جشنواره سلامت این هاب پتروشیمی توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با همکاری 20 شرکت پتروشیمی در بندر ماهشهر برگزار شده است.
شانزدهم اردیبهشت ماه1392
آموزش و پرورش رایگان و همگانی جزء حقوق بنیادین کودکان است. امری که با خصوصیسازیهای گسترده و سیاستهای غلط هر روز بیش از پیش از دسترس فرزندان کارگران وزحمتکشان دورتر میشود. ترک تحصیل گستردهی نزدیک به 4 میلیون کودک در سن تحصیل و بیعلاقگی به ادامهی تحصیل در میان بسیاری از نوجوانان و بیکاری گستردهی نزدیک به 30درصد در میان تحصیلکردگان گواه این امر است.
معاونت سیاسی وزارت کشور، تا کنون به دو درخواست کتبی برای صدور مجوز راهپیمایی روز کارگر پاسخی نداده است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، علیرضا محجوب، دبیر ستاد مرکزی هفته کارگر تا بحال با ارسال دو نامه به وزارت کشور،طبق اصل 27 قانون اساسی درخواست صدور مجوز برای راهپیماییِ روز جهانی کارگر در یکی از خیابان های اصلی تهران را کرده اما تاکنون هیچ پاسخی دریافت نکرده است.
آخرین راهپیمایی کارگران ایرانی در روز جهانی کارگر به سال 86 باز میگردد و از آن تاریخ، به دلیل مخالفت وزارت کشور، مراسم بزرگداشت روز کارگر در فضایی سرپوشیده برگزار شده است.
طول تاریخ بشریت کارگران نقش بسیار ارزندهای در شکوفایی و گسترش جوامع بشری داشتهاند. هرگز نمیتوانیم نقش ارزنده کارگران را نادیده بیانگاریم و اگر کارگران نبودند جهان نیز چنین نظمی نمییافت. اما در کنار نقش ارزندهای که کارگران در بهبود جوامع بشری داشتهاند، حقوق آنان نیز همواره در طول تاریخ تضییع شده است. شورش کارگری 1886 مناسبتی شد تا اول ماه می هر سال سهم کارگران دنیا شود. تا پیش از آن تاریخ، ساعت کاری کارگران آمریکا هر روز ده ساعت بود. کارگران خواستار ان بودند که شرایط کار آنها تعدیل شده و از ساعات کار روزانهشان کاسته شود. قرار بر این بود که در روز اول ماه می، ساعات کار روزانه به 8 ساعت کاهش یابد اما چنین نشد و کارگران دست به اعتصاب و راهپیمایی زدند. در چهاومین روز اعتصاب برخی از کارگران که تعدادشان بسیار بالا بود در منطقههای مارکت جمع شده و تصمیم به راهپیمایی گرفتند. تعدادی از کارگران بر روی گاری سوار شده و به سخنرانی پرداختند. پلیس جلوی آنان را گرفت و خواستار توقف راهپیمایی شد تا اینکه ناگهان انفجاری رخ داد و یک مامور پلیس و چند کارگر مجروح شدند. این حادثه باعت شد تا پلیس دست به خشونت زده و به سوی جمعیت شلیک کند. پلیس با اعمال خشونت جمعیت را متفرق کرد و هشت تن از کارگران را دستگیر کرد. دستگیر شدگان همگی کارگران آلمانی مقیم آمریکا بودند که پنج نفر از آنها به اعدام محکوم شدند. یک نفر پیش از اجرای حکم اعدام خودکشی کرد و حکم اعدام بقیه اجرا شد. یک نفر هم به 15 سال حبس و دو نفر دیگر به حبس ابد محکوم شدند. اخبار مربوط به تظاهرات، کشتار و اعدامها به سایر کشورهای جهان رسید و در گوشه و کنار جهان مراسم یادبود برگزار شد و از آن به بعد هر سال در اول ماه می، این مراسم با راهپیماییهایی که توسط کارگران صورت میگیرد برگزار میشود. از آن زمان تا کنون 127 سال میگذرد اما وضعیت کارگران آنچنان که توقع میرفت بهبود نیافته است. کارگران بسیاری در کشورهای مختلف جهان از وضعیت اجتماعی خود رنج میبرند و حتی بسیاری از کارگران هستند که از ساعات کاری طولانی و طاقت فرسایی دارند؛ حقوقشان تضییع میشود و چنانچه اعتراضی کنند با رفتارهای غیرعادلانه قدرت مواجه خواهند شد. نه حکومت نسبت به حقوق کارگران مدارا میکند و نه کارفرمایان حقوق کارگران خود را محترم میشمرند. بیشترین کارگرانی که مورد بیعدالتی اجتماعی قرار میگیرند در کشورهای آسیایی و آفریقایی زندگی میکنند. برخی از دولتها به جای انکه برای شهروندان خود به خصوص کارگران رفاه اجتماعی فراهم کنند، ثروتهای ناشی از درآمدهای ملی خود را برای حفظ قدرت خود استفاده میکنند و حقوق شهروندانشان در پایینترین اولویت قرار دارد. در حالی که: - کارگران در تمام نقط جهان این حق را دارند تا تشکلهای مستقل کارگرای داشته و آزاد در بیان عقاید و افکار خود باشند. - کارگران میبایست از رفاه اجتماعی کافی برخوردا...
11 اردیبهشت، روز جهانی کارگر در ایران است و یادآور شورش کارگران آمریکایی در اول ماه مه 1886 در شیکاگو است که هر سال در بسیاری از کشورهای جهان جشن گرفته می شود. ده ها سال است که به این مناسبت در کشورهای مختلف مراسم ویژه ای برگزار می شود تا یاد و خاطره این روز را گرامی بدارند. من نیز این فرخنده روز را به تمامی زحمتکشان جهان تبریک میگم