مدیرعامل و رییس هیاتمدیره شرکت شهاب خودرو از استعفای خود در اعتراض به اخراج 625 نفر از پرسنل این شرکت خبر داد.
محمد حیدری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: چندی پیش سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی 625 نفر از پرسنل این شرکت را اخراج کرد.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال اخراجهای صورت گرفته، با تلاش اینجانب 75 نفر به شغل خود بازگشتند، ولی با این حال موفق به بازگرداندن باقی پرسنل نشدم.
او ادامه داد: ظاهرا سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی علاقهای به ادامه فعالیت شهاب خودرو ندارد، بهگونهای که بودجهای نیز در اختیار این شرکت قرار نگرفته است.
مدیرعامل و رییس هیاتمدیره شرکت شهاب خودرو خاطرنشان کرد: بنابراین با توجه به وضعیت موجود و در اعتراض به اخراج پرسنل از امروز از سمتهای خود به عنوان مدیرعامل و رییس هیاتمدیره شهاب خودرو استعفا کردم.
کاهش ارزش پول ملی و افزایش شدید تورم باعث شد که بیش از همه سبد کالا و زندگی اقشار مزدبگیر و کارگران تهی شود و امیدوارم در سال جدید با اتخاذ سیاست های صحیح اقتصادی بارقه امید به اقشار گوناگون کشور باز گردد.(کمی بجنبید)
افزایش 25 درصدی دستمزد کارگران در سال 92، میزان معاش اولیه کارگران را هم تامین نمیکند.
فراکسیون کارگری مجلس بر اساس واقعیت تصمیم گرفته بود که حداقل دستمزد کارگران در سال آینده 800 هزار تومان باشد اما متاسفانه آنچه تصویب شده بسیار کمتر از این مبلغ است تورمی که در حال حاضر وجود دارد باعث اختلاف طبقاتی بیشتر و فشار مضاعف بر قشر کارگر شده، ضمن اینکه مردم هم سطح توقعشان بالا رفته زیرا میزان رفاه افزایش داشته و هزینهها نیز بالا رفته است.
امروزه فرزندان از والدین انتظارات خاصی دارند که با این میزان حقوق اصلا قابل تحقق نیست کسی که 480 هزار تومان حقوق دریافت میکند نمیتواند همزمان هزینه اجاره مسکن و پول آب، برق و گاز را بدهد و اگر کسی در این میان دچار بیماری شد به پزشک متخصص مراجعه کند بنابراین این مبلغ معاش اولیه کارگران هم را تامین نمیکند.
این قانون برای کارگرانیست که تابع قانون کار میباشند و برای کارگاه هایی که کمتر از ده نفر باشند میتواند لحاظ نشود. میلیونها کارگر در کشور با افزایش نرخ تورم قادر به سیر کردن شکم خود نمیشوند و تعیین این نرخ دستمزد بی حساب بوده و آینده کارگران را مثل همیشه در تلاطم خواهد انداخت.
رئیس اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه دولت آینده باید بتواند در کوتاه مدت پنج نیاز خوراک، مسکن، پوشاک، بهداشت و آموزش اقشار ضعیف تا متوسط جامعه را تامین کند، هشدار داده که که 75 درصد طبقات ضعیف تا متوسط جامعه در تأمین این پنج مورد «دچار چالش» هستند.و با اشاره به لزوم تأمین این 5 نیاز برای اقشار ضعیف و متوسط جامعه گفت: دولت آتی باید در اولین فرصت تغذیه را در حد وفور برای مردم فراهم کند و برای مسکن نیز که یکی دیگر از مشکلات عامه مردم است چارهاندیشی کند.
وی هم چنین گفته است: خرید و اجاره مسکن برای مردم کمرشکن شده است.(همه مسئولین اینای رو که گفتید میدونند ولی احتمالا خواب تشریف دارن)
«تعداد زیادی از کارگران در حالی سال 92 را آغاز کردند که ماهاست حقوقی دریافت نکردهاند و بسیاری نیز به دلیل تمدید نشدن قرارداد کاریشان سال جدید را در "بیکاری" آغاز کردند.»به دولتمردان تبریک میگم بابت پشتیبانی های پی در پی از کارگران کشور. شما را به خدا میسپارم تا برایتان قضاوت بفرمایند.
آنها اکنون خواستار توجه به مشکلات خود شده و از رسانه ها خواسته اند تا صدای اعتراضشان باشند. این کارگران می نویسند: اکنون ما کارگران آهنگری تراکتورسازی نه توان و روحیه کار داریم و نه هیچ امنیت شغلی و فقط انتظار روز اخراجمان را می کشیم، این تهدیدها و قدرت طلبی ها بهمراه عدم پرداخت حقوق و مزایا باعث شده است که کارگران در خفقگان و سکوت کار کنند و از ترس برخوردهای ظالمانه هیچ حرفی برای احیای حقوق خود نزنند.
آنها می گویند: کارگران در ایران با این اندیشه می خوابند که صبح حکم اخراجشان خواهد آمد. آیا کارگران که قشر زحمت کش هستند همیشه باید در اضطراب و استرس زندگی کنند؟ باید همیشه شرمنده خانواده هایشان باشند؟کارگران شرکت آهنگری تراکتورسازی تبریز از اخراج 100 کارگر این شرکت و ایجاد فضای تهدید و رعب و وحشت در محیط کارگری خبر می دهند.