متاسفانه در دولتهای نهم و دهم جامعه کارگری نیز همانند دیگر بخشهای کشور دچار لطمات بسیاری شد که واگذاری بخشهایی از سازمان تامین اجتماعی که جز اموال عمومی مردم به شمار میرود با رانتهایی به افرادی خاص و نور چشمی را میتوان از جمله این خسارتها و بیکفایتیها عنوان کرد.
تمامی اموال و دارائیهای سازمان تامین اجتماعی متعلق به مردم است و هیچ دولتی اجازه دخل و تصرف و یا هبه این اموال را به دیگران ندارد، متاسفانه در دولت قبل، اموال بسیاری از سازمان تامین اجتماعی به دیگران واگذار شد که از آن جمله میتوان به واگذاری دو بیمارستان بزرگ میلاد و تامین اجتماعی البرز اشاره کرد.
در اواسط دولت نهم قرار بر این شد که بیمارستانهای تامین اجتماعی به بخش خصوصی و به صورت هیئت امنایی اداره شود که در همین راستا دو بیمارستان «میلاد» و «تامین اجتماعی البرز» به صورت پایلوت در کشور انتخاب شدند تا این نوع مدیریت در طول مدت 2 تا 6 ماه بر آنها اعمال شود، ولی متاسفانه قریب به 6 سال است که این دو بیمارستان در دست افرادی به صورت هیئت امنایی اداره میشود.
سئوال؟؟؟ بیمارستانی که قرار است به مردم به صورت رایگان خدمات درمانی دهد چطور میتوان سود آوری برای بخش خصوصی داشته ؟؟؟ جواب >>> دغدغه ما هم همین است، وقتی افراد با دفترچه تامین اجتماعی به این مراکز درمانی مراجعه میکنند، اگر بیمه تکمیلی داشته باشند آنها را تحویل میگیرند و هرگونه خدماتی به آنها ارائه میدهند و اگر فاقد بیمه تکمیلی باشند، اگر افراد بخشی از هزینههای درمانشان را متقبل شوند که هیچ و اگر نتوانند هزینهای را متقبل شوند با مشکل مواجه میشوند.
از وزیر کار میخواهیم که با ورود و پیگیری این مسئله، این بیمارستان را به آغوش تامین اجتماعی برگرداند و به وعدهی خود مبنی بر بازگرداندن اعتبار دفترچههای بیمه تامین اجتماعی جامه عمل بپوشاند.